29.03.2024 | 20:02
Шаш и паника след разговорите с Радев! Кандидатът за премиер: Съпругата ми от месец не спи, съжалете ни
Не сме най-подходящите за служебен премиер, казаха Тошко Тодоров и Горица Грънчарова - зам.-председатели на Сметната палата

Ние не сме най-подготвените хора за тази позиция. Ние сме финансисти. И сега трябва да присъстваме по силата на позициите, които заемаме. Това заяви зам.-председателят на Сметната палата Тошко Тодоров, който заедно със колегата си Горица Грънчарова-Кожарева разговаряха с президента в качеството им на възможни служебни премиери.

„Ние сме също хора, имаме емоции, подложени сме на невероятно напрежение. Виждате какви недоразумения се получават, този товар. Повярвайте съпругата ми вече месец не спи, предполагам и съпругът на г-жа Грънчарова. Това се пренася, ние имаме малки деца. Молим ви, съжалете ни. Много ви благодаря, страхотни сте, нека да се приберем, съжалете ни все пак“, обърна се той към медиите, които ги чакаха пред Президентството.

Според него е недоразумение изборът на служебен премиер да се свежда до 10 човека. Той смята, че има много хора в държавата, които заслужават да са на тази позиция.

„Това са само разговори“, допълни Тодоров. Решението е на президента, заяви от своя страна Грънчарова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране