15.02.2024 | 21:20
Шефът на „Лукойл“ возил тайно Асен Василев в личния си автомобил
Александър Величков водил финансовия министър в централата на руската компания

Какво е правил действащ министър в автомобила на шефа на Лукойл? Какво е правил в почивен ден в централата на руската компания? Такива въпроси е задал вчера бившият енергиен министър сега депутат от групата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

МИГNews.info публикува поста му без редакторска намеса:

Днес на енергийна комисия попитах Александър Величков (генерален директор на Лукойл България и заместник председател на надзорния съвет на Лукойл Нефтохим Бургас) следните въпроси:
1. Срещал ли се е с Асен Василев в почивните дни, по-конкретно в неделя през септември?
2. Возил ли е Асен Василев в личния си автомобил?
3. Водил ли го е в централата на Лукойл?

След дълго объркване, Величков отговори, че не знае кой ден е било с което косвено потвърди, че го е возил в личния си автомобил и го е водил в централата на Лукойл.

Какво е правил действащ министър в автомобила на шефа на Лукойл? Какво е правил в почивен ден в централата на руската компания?
Оставям да си отговорите сами…

Ето и по-интересните коментари под поста:

Да,всичко добре г-н Добрев,факти,факти и нещата спират до тук.ПП-ДБ продължават по свои правила да работят,не спазват договори,все едно ни държава ни народ има.Човек има чувството,че времето за България е спряло и се въртим в един омагьосан кръг.До кога?

………………………..

Какво е правил действаш министър ли. Ами оправяли са едни 25 млн. от 70 млн.

……………………..

Договарял е „взятката „. Добре известната руска дума, която много се харесва на властници, от които зависи някой друг подпис.
Поздравления, г-н Добрев !
……………………….
Такива отговори трябва да се получат, настояването на отговор е задача на политиците. А. Василев не трябва да бъде толериран от сглобката , ако продължава тази политика на толерантност , демокрацията е под въпрос в България. Има ли демокрация в BG?! Интереса и далаверите крепи не коалицията и за нюанс в политическата кочина е Радев.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране