30.05.2016 | 21:05
Сидеров пак се коалира с кума си?
Лидерът на Атака затопля отношения с Валери Симеонов заради президентските избори

Волен Сидеров протегна ръка към бившия си най-близък съратник и кум Валери Симеонов, с когото от 5 години са в пълен разрив.

„Атака” била готова да се коалира с политическия си опонент в парламента Патриотичния фронт, в който са НФСБ на Симеонов и ВМРО на Красимир Каракачанов. Волен, който е бивш служител на Валери в телевизия СКАТ, е склонен да загърби дългогодишния си конфликт с него в името на политическото си оцеляване, разкриха тактиката атакисти.

А самият лидер на „Атака” заяви напълно изненадващо, че са готови за обща кандидатура за президент с ПФ, както и за коалиране при парламентарни избори.

За наближаващите президентски избори Сидеров посочи, че е добре да се работи за издигането на обща кандидатура с ВМРО и НФСБ.

„Правим усилия в момента. Засега сме на етап разговори, в които да се убедим, че това е по-доброто и оптималното. Иначе, играейки отделно, видяхме – единият влиза, другият влиза, но на едни следващи вече парламентарни избори, ако при едно обединение бихме могли да имаме една група от 45-50 народни представители, променя вече нещата и прави тази идеология по-сериозен фактор”, разкри замисъла Сидеров.

И Симеонов, и Каракачанов обаче в момента отричат да са водили разговори с лидера на „Атака”, още по-малко да имат някаква официална оферта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране