08.02.2021 | 10:26
Сидеров прогнозира: Слави ще направи коалиция с ГЕРБ
Атакистът се кани да спре на стоп джипката на Бойко Борисов

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров прогнозира, че партията на Слави Трифонов “Има такъв народ” ще бъде следващият коалиционен партньор на ГЕРБ в управлението.„Подготвя се една нова политическа сила, която да замести патриотите в управлението. Става въпрос за „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, заяви Сидеров пред Би Ти Ви.

“30 години социолозите израснаха пред очите ми. Някои от тях ги чувствам като роднини. „Атака“ ще участва на изборите и ще има изненади. Аз не съм бил в управлението, а в Народното събрание. Реалното управление е в изпълнителната власт”, заяви още бившият депутат и настоящ общински съветник в София.

„ГЕРБ са хлъзгави и ако не им се наложи малко по-твърдо, няма как да стане. Ръководството на ГЕРБ и Борисов нарушиха баланса“, смята Сидеров.

На въпрос дали има диалог с премиера Бойко Борисов, Сидеров коментира, че отдавна не се е чувал с него. „От доста време се чудя дали да не изляза на автостоп някъде и да спра джипката, и да му кажа нещата, които искам да му кажа. Но и той може да ме намери. Аз си стоя статично, може да ми се обади“, коментира лидерът на „Атака“.

Според него нещата стават абсурдни. Полицията не преследва престъпници, а дебне хора, които искат да се веселят. Смятам да обединя граждански организации, с което да застанем срещу колониалното и териториалното ни поробване“, коментира Сидеров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране