29.10.2015 | 18:11
Сидеров се сдоби със заведение в центъра на София
Лидерът на „Атака” е наел клуб „Севастопол” за 3 000 евро на месец, дал и 100 бона за ремонт

Волен Сидеров вече си има заведение в центъра на София, пише столичен седмичник. Лидерът на „Атака” е наел клуб на метри от редакцията на партийната му телевизия „Алфа” и НАТФИЗ. През януари депутатът извадил около 100 000 лева, за да плати наем и да купи ново лъскаво оборудване за бар. Той е платил и солидна сума на неизвестните до момента собственици на терена за наем, като според запознати става дума за 3000 евро на месец.

Причината да се стигне до наемане на нощно заведение и бар е за да не се разчуе, че Сидеров и верните му другари Десислав Чуколов и Илиян Тодоров са били изгонени от намиращият се на мястото бар „Магнито”, както и от съседното „Карусел”. И на двете места буйните националисти си позволявали непристойни действия и получили червен печат от тях.

„Сидеров щипеше сервитьорките, щом си пийнеше, а с клиентите се държеше отвратително”, разказват запознати пред изданието. Така лидерът на партията решил да предложи по-висока цена от предишните наематели и просто да вземе заведението.

Според съседи, той кръстил бара „Севастопол” и редовно къркал там със съратниците си. Когато приключвали с пиенето, си тръгвали към къщи, понякога мъртвопияни. Клекшопът, който стана прицел на атаката на Сидеров също е на метри от въпросното заведение.

Във Фейсбук пък има специална страница за това, че „Севастопол“ е кръчмата на Волен Сидеров.

1 коментар

  1. някой каза:

    Алкохолик.Много отдавна си личеше че е пиянде и по лукса.Не отива в някое село да направи кръчма а все по луксовете.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране