02.01.2018 | 11:42
Сидеров удари лифтовете и плажовете на Симеонов и приземи изтребителите на Каракачанов
Атакистът пак навлече опозиционния шинел и обу протестърски кубинки

Волен Сидеров пак навлече опозиционния шинел и обу протестърски кубинки. В Би Ти Ви управляващият опозиционер посече антикорупционния закон, който бил претупан заради европредседателството. Че той лично гласува за него и оплю критиците му, това е друга тема.

Без да се церемони с коалиционните си авери, безмилостно удари втория лифт на Банско, около който Симеонов и Каракачанов кръжали, все едно от това зависи съдбата на България. „Ние не влязохме във властта заради лифтове, пързалки, плажове и дискотеки, а за да увеличим доходите на хората и да подобрим живота им“, патриотично изригна атакистът. Само забрави да спомене, че бъканата с концесионери и милионери парламентарна група на Опитомени патриоти /ОП/ предложи и наложи за икономически министър гуруто на приватизацията.

След като качи на ските Валери Симеонов, Сидеров приземи изтребителите на Каракачанов и се закани на двамата, че повече няма да е джентълмен, щото го прецакали. И размаха социален юмрук с призива милиардите за хвърчила да се приземят в социалната система. Даже заплаши, че ще протестира пред КЕВР заради непосилната цена на водата в родния му Ямбол. Покъртително прозвуча и заканата му да посегне на златната концесия на „Дънди прешъс“. Но удобно пропусна въпроса на водещия има ли я тая закана в коалиционното споразумение с ГЕРБ. И сливи ли е имал в устата, когато цял месец уговаряше коалиционния брак с ГЕРБ.

Стана дума за ГЕРБ, та да отбележим и това – в нито един момент на интервюто гневният Волен не посегна на лика на Бойко Методиев Борисов. Дори лоялно го защити с патриотичната констатация, че еврообвиненията за корупция цапат имиджа на милата ни България, в която цъфтят рози и гербери.

От цялата му тирада не стана ясно само едно: джентълменът Сидеров ще нахлуе ли в Министерския съвет, ако КЕВР не свали цената на водата в Ямбол, а властта не свали от председателския й пост отявления костовист Иван Иванов, ако „Дънди прешъс“ продължи да краде златото ни, ако минималната пенсия не стане 300 лева?…

Велизар Енчев, „Фейсбук“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране