11.11.2023 | 13:10
Синът на Миньо Стайков се сбил с шурея си Пишинов
Двамата се засекли малко след полунощ в четвъртък срещу петък пред входа на популярната столична дискотека

Стайко Стайков, синът на алкохолния бос от Карнобат Миню Стайков, се е спречкал със съпруга на сестра си Яна – Петко Пишинов, син на пътностроителния бос Благой Пишинов, пише „Уикенд“.

Двамата се засекли малко след полунощ в четвъртък срещу петък пред входа на популярната столична дискотека „Театро“. Разменили остри реплики, а по-късно конфликтът се пренесъл на ъгъла на улиците „Цар Калоян“ и „Граф Игнатиев“, точно под адвокатската кантора на Тодор Батков.

Най-вероятно причина за скандала между двамата е Яна. Твърди се, че отношенията между нея и съпруга й не са добри.

Двамата сключиха брак през 2016 година на пищна церемония в 5-звездния хотел „Роял касъл“ в курорта „Елените“, започнала още от петък.

Сватбеното тържество ще се запомни с частния концерт на Анастейша, поканена на тържеството, тъй като била любимата певица на младоженката. Пететажна уникална торта бе спусната в залата със специално съоръжение, което бе и най-голямата изненада в кулминацията на сватбеното тържество. Повече от 10 минути светлинно шоу озари небето над Елените.

В началото на септември 2018 г. над фамилия Стайкови надвиснаха облаци – Минью Стайков беше задържан и привлечен към наказателна отговорност заедно със сина си Стайко за данъчни измами, пране на пари и производство на цигари без бандерол. По-късно към обвиненията бе прибавена и злоупотреба с еврофондове за 11 милиона лева.

През 2019 година медии публикуваха информация, че прокурор Ангел Кънев, който води разследванията срещу собственика на „Винпром Карнобат“ Миню Стайков, е страна по множество сделки за покупката на поземлени имоти от фирми, свързани с преките конкуренти на Стайков – Антон Щерев и Атанас Петров, контролиращи „Винпром Пещера“.

Миналата година Европйският съд по правата на човека излезе с решение, че Стайков е бил обект на прекалено дълго задържане.

След пускането си на свобода Миню Стайков живее затворено и не се появява в светлините на прожекторите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране