07.07.2021 | 14:33
Бабикян обядва с Камен Костадинов от ДПС
Ставаме ли свидетели на нова завера за бъдещ кабинет?
Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“ и Камен Костадинов от ДПС се срещнаха на работен обяд във вторник в заведение в центъра на София. Ставаме ли свидетели на нова завера за бъдещ кабинет?

Интересното в тази среща е, че днешният представител на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, които изградиха кампанията и пиара си на предишните избори чрез анти-ДПС реторика, днес се среща с техни високопоставени представители, без дори да се крият.

От известно време не е тайна, че хората на Мая Манолова дори очакват подкрепа от хората на Ахмед Доган за съставяне на следващото правителство. Не го крият и хората на Христо Иванов.

Камен Костадинов е депутат от ДПС в няколко поредни парламента. Член е на националното ръководство на партията. Името му многократно е свързвано публично с купуване на гласове. За това директно разказа преди време бившият зам.-шеф на ГЕРБ Цветан Цветанов. Миналата седмица вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че е установен „известен политик“ от миналото, който купувал гласове за ДПС във Врачанско, Видинско и Монтанско. По-късно Касим Дал уточни, че вероятно става въпрос за Камен Костадинов или Йордан Цонев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране