27.06.2015 | 0:03
Следят шефа на СДВР, ходел в един хотел
Младен Маринов има нерегламентирани контакти и дейности, обяви Атанас Атанасов

Ген. Атанас Атанасов хвърли вчера нова „бомба“ по телевизията. Той заяви в предаването „Тази сутрин“  на БиТи ВИ, че не иска шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи ( СДВР) Младен Маринов на обсъждането на борбата с битовата престъпност, което ще се състои в сряда в ръководената от него парламентарна Вътрешна комисия.

С остро изказване по адрес на Маринов депутатът даде да се разбере, че столичният полицай №1 е следен и засечен в нелегламентирани контакти и дейности.

„ Има директор на СДВР, но той се занимава с други неща. Разбирам, че напоследък е много чест посетител на шикозен хотел в София – „Амстердам“.Въпросният хотел се намира в района на 1-во РПУ, близо до външно министерство, не знам дали името му има някаква връзка с нещо. Интересно е, че това е новото място, където всеки вторник се събира кръгът „Монтерей“ . Отделно то е превърнало в своеобразен офис на един достокорошен служител на МВР  Боби с неприличен прякор, който май е превърнал бившата си дейност в частен бизнес. СДВР има сериозни отговорности, трябва да има информация. Явно са занемарени или не са съществували каналите, по които трябва да се събира информацията“, каза известният с конспиративните си теории генерал от резерва.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране