05.08.2015 | 0:03
Сперминатор направи 10 деца за три месеца
Кензи Клипатрик е бисексуален, мечтаел за свое дете, но партньорът му бил против

Великобритания вече има своя Сперминатор. Това е 26-годишният Кензи Килпатрик, най-активният донор на сперма в страната. За последните 3 месеца Килпатрик е станал баща на 8 деца, а още 2 са на път. Британските медии изчисляват, че ако Сперминатора, както те наричат младия мъж, продължава да произвежда сперма със същите темпове, през идните 10 години на неговата „помощ“ могат да разчитат минимум 300 бездетни двойки.

Килпатрик, който е от Бирмингам, дарява семето си напълно безвъзмездно, като лично избира чрез Фейсбук на кого. При това, британецът е бисексуален, като през последните няколко години е живял с мъж. Килпатрик много искал да имат деца от сурогатна майка, но партньорът му бил против. През януари двамата се разделят и лудият на тема детенце Килпатрик се превръща в Сперминатор.

„Изпаднах в депресия, останах без работа. Раздели ни тъкмо разминаването ни по отношение на децата. И изведнъж се натъкнах във Фейсбук на група, където момичетата споделяха колко е трудно да се намери донор на сперма. Беше повратен момент в моя живот! Защото ми се отвори възможност хем да помогна, хем най-после да имам свои деца, макар и те никога да не узнаят за мен“, разказва Сперминатора.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране