29.11.2020 | 23:42
Срам ни е от този премиер-примат – Величеството от Банкя, издигнал простотията на пиедестал
Що за народ преизбира един безсрамен популист и демагог, който от сутрин до вечер говори лъжи и дори не помни какво е казал и от какво се е отметнал?!

Ако имаше поне малко здрав разум, Бойко Борисов щеше поне да замлъкне. Но не! Колкото повече затъва в блатото на собствената си глупост, на потресаващите си лични скандали с тежък корупционен характер, толкова повече премиерът ръси простотии. И толкова повече става за смях. И толкова повече става за резил. И толкова повече позори и България. Срам ни е от този премиер-примат – Величеството от Банкя, издигнал простотията на пиедестал. Който се бие в гърдите, че е прост и с простотията си печели. От този алитерат, принизил родната реч в махленско-мутренско шопско наречие. Срам ни е от този Пишман Мачо, който има глупостта да се хвали пред авторитетно германско издание (което четат десетки милиони) с върволиците от хубавици, които се нижат през спалнята му… Ужасяващо!

Що за народ избира 15 години да го управлява човек без елементарно възпитание и ценностна система?! Що за народ избира доказан сексист и женкар, без елементарни морални качества, който дори не го крие, а парадира и се гордее?! Що за народ преизбира един безсрамен популист и демагог, който от сутрин до вечер говори лъжи и дори не помни какво е казал и от какво се е отметнал?! Що за народ иска да го управлява един необразован рекетьор, превърнал се в Шута на Европа?! Що за народ сме, за Бога!

Какво харесват в него стотиците хиляди, които досега го преизбираха? Мачото, хвальопръцкото или простака?! Или повторени десетки пъти на ден внушенията, излизащи от устата Му, че е велик и добър, се превръщат теоретично в истини от масов зомби характер. Като например, че е “успешен политик”.

А защо след 11 години под негово управление сме най-бедните, най-корумпираните, най-необразованите, най-болните, най-отчаяните и най-най… в Европа? Лъжата, че е “работохолик, който работи по 20 часа дневно”.

А какво по-точно работи Величеството от Банкя? Непрофесионален шофьор на джип и нелицензиран контрольор на пътища. И като стана дума за пътища – българите сме и първи по катастрофи и жертви на ПТП в Европа. Така че и в това не го бива. Сигурно по го бива в комисионите от пътищата.

Величеството живее в измислен свят – на водевилни политически сценарии, написани от благоверната Шехерезада, в която винаги го играе доброто ченге. Тази Му роля, колкото и калпаво играна и втръснала ни до ужас, вършеше доскоро работа пред доста неграмотни и неразбиращи хора. Но и актьорските Му напъни вече са прозрачни и не вървят, особено след партийното ритуално убийство на “лошото ченге” Цветанов.

Величеството е в ступор, ужасява се от протестите, от задаващия се Край. То не е на себе си. Няма обективна преценка. Губи почва под краката. Не вярва на никого. Мнителен е. Коли и беси като за последно… Всеки ден вече гребе от парите на данъкоплатците, за да “раздава” пари, белким потуши народното недоволство. Раздава безпринципно, на кой щяло и нещяло… Държавата вече фалира. Важното е да запази властта.

Лудостта на Величието. То знае, че не Го чака нищо добро…

Ростислава Иванова, Дума

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране