04.05.2023 | 21:55
Стефан Янев си купи палат за 330 бона
Къщата се намира в село Хераково

Лидерът на партия „Български възход“ Стефан Янев, който пребивава за кратко в парламента, и съпругата му от три месеца насам се радват на чисто нов дом. На 31 януари 2023 година жената на политика – Пенка, сключила апетитна имотна сделка, става ясно от нотариалния акт от покупко-продажбата, изтекъл в интернет, писа „Ретро“.

Пенка се е сдобила с къща в близкото до София с. Хераково. В последно време то е притегателна дестинация за мнозина, тъй като се намира само на 20 км от центъра на София, а в същото време е обградено от тишина и спокойствие.

Жената на бившия премиер е купила двуетажна къща ново строителство за 330 000 лв. Новият дом на семейство Яневи се издига на парцел от 545 квадрата, а самата вила е просторна с площ 127 кв.м.

Любопитна подробност е, че е съпругата на Стефан Янев, която е собственичка на кантора за недвижими имоти и отдавна е в бранша с имотните сделки, е платила чисто новия им дом изцяло по банков път, без да тегли кредит. Явно дори насред кризата Пенка и Стефан са успели да спестят крупната сума за скъпата инвестиция от 330 000 лв., благодарение на премиерската, а после и на депутатската заплата на Янев

Иначе лидерът на „Български възход“ и жена му могат да се похвалят с още три семейни апартамента. Два от тях са в столицата, а третият в любимият им български курорт Банско.

1 коментар

  1. ИванКо каза:

    Почти всеки общински съветник в който и да е областен град има доста повече пари от 330 бона.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране