16.10.2023 | 11:07
Стилистката на Би Ти Ви и гаджето на Хекимян с общ прякор
И на Антония Йорданова, и на Тунджай на галено им викат Туньо

Какво сладко съвпадение – приятелят на бившия шеф в Би Ти Ви Антон Хекимян – Тунджай, и стилистката, която дори има собствена рубрика в „Преди обед“ Антония Йорданова, споделят едно и също галено име.

Настоящият кандидат за кмет на София Антон се е обръщал пред колегите си към приятеля си Тунджай Мустафа с умалителното Туньо, когато е в добро настроение.

Хекимян никога не го е представял като официалната си половинка в нюзрума, въпреки че не е имало никаква нужда да се крие, но Туньо редовно го е придружавал на работа под претекста, че му е нещо като помощник. Заради дългия работен ден в телевизията Антон е натъртвал, че ако не е Туньо да му нахрани котката и да му вземе саката и ризите от химическото, съвсем ще го закъса.

На Туньо в Би Ти Ви обаче се обръща и стилистката Антония, която всеки петък преди обед дава модни съвети и акъл как да се обличаш така, че да не си личат несъвършенствата във фигурата. Този прякор към нея също си го позволяват само най-приближените й, с които е в добри отношения. Останалите я наричат Питония.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране