13.08.2015 | 0:02
Стойчо Стоев отнесе 1 мач и глоба
В Левски се надяват да картотекират поне Курдов през тази седмица

Треньорът на „Левски“ Стойчо Стоилов бе наказан да не води тима си в следващия мач – домакинството на „Монтана“, както и с глоба от 500 лв. Причината е реакцията на специалиста в двубоя с „Черно море“ в миналия кръг, когато бе уцелен от хвърлена бутилка на стадион „Тича“. Стоев изрита шишето на терена, заради което е санкциониран. Наказанието на домакините обаче е само последно предупреждение за лишаване от домакинство.

Освен че няма да може да води тима си срещу „Монтана“, треньорът на „Левски“ има да решава и други проблеми. Трима основни играчи – испанецът Мигел Бедоя, холандецът Джереми де Нойер и капитанът Веселин Минев, тренират на облекчен режим заради контузии. Бедоя със сигурност пропуска мача, докато другите двама засега са под сериозна въпросителна. С тима не тренира и Божидар Краев, който е повикан в юношеския национален отбор. Заради силно намалената бройка футболисти Стоев повика да тренират с първия тим двама от юношите – Алекс Боримиров, син на шефа на школата Даниел Боримиров, и Наско Кабов.

На „Герена“ се надяват до ден-два да успеят да уредят с картотека един от двамата нови нападатели – Атанас Курдов, и той да може да вземе участие в мача срещу „Монтана“. Жълтата карта на играча е в „Астана“ (Казахстан), откъдето отказват да я пратят. Очаква се от ФИФА да разрешат на Курдов да играе със служебна картотека, докато случаят окончателно бъде разрешен.

„Не мисля, че проблемът с документите на Курдов зависи от треньора на „Астана“ (б.а. – Станимир Стоилов). Предполагам, че от самия клуб спират нещата. Ако Стоилов можеше да помогне в случая, сигурен съм, че щеше да го направи, тъй като по този начин той ще помогне на „Левски“, коментира Стойчо Стоев.

Що се касае до другия нов нападател – Оумар Диаби, при него нещата ще се забавят. Той има проблеми с „Кошице“, които са подобни на тези на Курдов. На „Герена“ обаче се надяват до края на седмицата да успеят да вземат още един футболист, който да подсили атаката на тима, като това не е крилото Либан Абди.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране