10.08.2023 | 10:47
Стою – йорист интимний
А, подигравахте се на Барни Ръбъла на правото, сега ще съжалявате за него!

А, подигравахте се на Барни Ръбъла на правото, сега ще съжалявате за него! Стою кърти мивки и цепи мрака. Стою, йорист интимний /с управляващите и Козяк/, практикувал само в кантората на тати няколко години, разцепи мрака с прозрението, че без определението им на „интимна връзка“, съдиите щели да се объркат.

Всъщност оправдавам Стою Интимний – завалията не се е явявал в съд, предполагам познава съдии само покрай трапезите и надали тогава ги е питал колко им е належаща дефиницията за интимна връзка. Ако знае Стою какво точно мислят съдиите и другите юристи за него и останалото Йоридическо племе в парламента, вероятно нямаше да гъкне и щеше да си изяде дипломата.

Стою бре, съдиите са хора професионалисти. Попитай поне един съдия какво мисли за нефелното определение, което приехте. Един поне попитай! И се радвай, ако поради възпитание и опит при разговорите с хора с отклонения, не спомене и майка ти.

Стою като го гледам, надали блести с някакъв кой знае какъв опит в интимните връзки. Или пък има опит в рамките на 60 дни и наивно смята, че това са връзките. Но пък не разбирам защо се бута в материя, която явно не разбира. То и правото не разбира, ама това вече всички го видяхме.

Интимните връзки бяха разджуркани за вас от новия Барни Ръбъл на правото! Тръпнем в очакване на тълкувателни решения, които със сигурност ще са по-дълги от самия закон, за да внесат уточнения в интимните мисли на НаТка Йористката и Стою Интимният….

* Ама на снимката как величествено гледа, аааа?

Елена Гунчева-Гривова

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране