29.10.2015 | 10:30
Стрелба с гранатомет по колата на Алексей Петров
Брониран джип е спасил живота на му, не се допускат хора около мястото на атентата, възможно е да има осколки от стрелбата

Атентат хвърли София в паника. Преди минути е стреляно на бул. „Черни връх“ в близост до къщата на Алексей Петров, която е на столичната улица „Арарат“. Стреляно е по колата на бившата с гранатомет от друг минаващ автомобил.

По първоначални данни от полицията снарядът е избухнал. Полицията е отцепила района, издирва се червен опел „Астра“, от който се предполага, че е стреляно. Полицията е алармирана от охраната на бившия съветник в ДАНС около 9 ч. тази сутрин.

Атентаторите са изстреляли снаряд по бронирания „Мерцедес“ на Алексей Петров тази сутрин. Черната S-класа е със специална защита на седма степен, което е спасило живота на бившата барета. Бандитите са стреляли от друг автомобил, след което са изчезнали. Оръжието е намерено близо до местопрестъплението.

Междувруменно в парламента Атанас Мерджанов от БСП поиска почивка, след която да бъде изслушана вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова за инцидента.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране