04.04.2015 | 8:31
Строител уби старец с чук
Жертвата е Георги Георгиев, а убиецът е 49-годишният Тихомир Трифонов от Видин

84-годишен мъж от созополското село Черноморец е бил зверски убит от майстор, когото наел за ремонт на апартамент в Бургас, съобщи полицията. Жертвата е Георги Георгиев, а убиецът е 49-годишният Тихомир Трифонов от Видин. Той е задържан и е направил пълни самопризнания. Повдигнато му е обвинение.

Дядо Георги тръгнал към Бургас на 2 април по обед, за да види как върви ремонтът на жилището му. Там го очаквал майсторът Тихомир, повикан да отключи имота. Двамата най-вероятно се скарали за пари, тъй като дядото се оплаквал пред свои близки, че наетият от него майстор все го изнудвал за още пари.

След отказ на стопанина да плаща още, дюлгеринът грабнал чук и го стоварил върху главата на стареца. Той рухнал на пода, целият в кръв, и издъхнал. 49-годишният майстор успял да натовари трупа на колата си и го изхвърлил в горичка край бургаския кв. “Горно Езерово”.

После се върнал в апартамента, за да заличи следите от престъплението. Опитал да измие кръвта от пода и стените, изхвърлил окървавените си дрехи. Близките на дядо Георги подали сигнал за изчезването му, след като не се прибрал в Черноморец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране