17.08.2023 | 20:23
Той работи 20 години в Нова ТВ, но накрая го изхвърлиха като помияр. Огорчението му е огромно
Ники Кънчев започна романса си в Нова през 2001 г., когато бе избран за водещ на „Стани богат“, впоследствие пое и “Биг Брадър”, а последно води “Преследването”

Ники Кънчев остава без изява в тв ефира. Това стана ясно, след като предаването му „Преследване“ няма да получи втори сезон от Нова телевизия, тъй като не оправда очакванията и събра нищожен рейтинг.

Кънчев на практика получава удар през кръста, тъй като последните 20 години той ги бе посветил в правене на кариера в Нова телевизия.

Въпреки това собствениците не се подвоумиха да го изритат. Така доходите на Ники сериозно ще се стеснят. Той работи и в радиото, но там заплатата му е много по-малка от тази в телевизията.

Ники Кънчев започна романса си в Нова през 2001 г., когато бе избран за водещ на „Стани богат“. Три години по-късно той пое и „Биг Брадър“ с всичките му форми.

62-годишният водещ не пое новия формат на „Стани богат“, за да остане верен на Нова, а сега му забиват звучен шамар. Огорчението му е огромно, твърдят познатите му.

Ники вече е на възраст, в която не може да се разчита, че има голямо бъдеще на телевизионния екран. Може би и затова вече не жъне същите успехи като преди. На мястото на „Преследване“ от есента по Нова ще се завърне култовото „Сделка или не“, но не с Румен Луканов начело, а с Ненчо Балабанов. Това ще е сезон 12 за шоуто с кутиите, което не е било в ефир от 2018 г.

4 коментара

  1. 1001 каза:

    Не го мислете!
    Ако е толкова добър – ще се оправи, че и по-добре ще е.
    Ако не – и досегашното не е заслужавал.
    Ще видим!

  2. Бай Иван каза:

    Боклуци, ще се лишат от най добрия тв. водещ. Горе главата наборе, след 2,3 месеца ще те търсят пак, и тогава им го забий.

  3. Милен Иванов каза:

    Честно казано почва да ми писва от сърцераздирателните приказки за Кънчев. Всички живеем в трудни времена. От години е зле финансово защото му минаха златните времена. Никога не е бил безумен професионалист. От Нова не са глупави. Гледат си рейтинга на предаванията. Напълно са прави. На Кънчев като не му изнася да ходи да стане шофьор на такси. Няма да е първия няма и да е последния. Има много по-достойни хора, които станаха таксиджий. Това е цената която трябва да плато за млада жена и апартамент в кв Яворов

  4. Ава савова каза:

    Никои Кънчев, ще липсва на много зрители и почитатели, така е в живота, колкото по си отдаден на някаква кауза, боли като те предадат, все едно си стар и ненужна младите мислят, че са харизматична, но по скоро скучни и без опит, затова най добре е да се работи във фирма,, чистота,, хем не ти е криво, ако ти дадат пътя, хем можеш и да помете боклуците,,,,,,

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране