07.10.2023 | 11:49
Той развали сватбата си с Лиляна Боянова заради…
Режисьорът Николай Пенчев развали годежа им и заряза хубавата новинарка

Красивата новинарка на Би Ти Ви Лиляна Боянова отново е сама и с разбито сърце. Любимият на тв водещата развали годежа им и я заряза. Николай Пенчев и красавицата имаха около 2-годишна връзка, която е приключила наскоро, пише в. „Уикенд“. И двамата вече не се следват в социалните мрежи и са изтрили всичките си общи снимки във фейсбук и инстаграм.

Двамата живееха заедно в нейния апартамент, но режисьорът вече е напуснал жилището на Лиляна. Николай Пенчев работи като режисьор в Би Ти Ви и двамата се засичат почти ежедневно из коридорите на телевизията, което е още по-трудно за Боянова.

Николай има близнаци от първия си брак, а Лили има син от бившия си съпруг. Камен е вече на 12 години и живее с известната си майка. Красивата новинарка крие кой е таткото на момчето, като само се знае, че е бизнесмен, който ги е оставил малко след раждането на наследника им.

Преди време новинарката се похвали с рекорда на родителите си, които са 40 години заедно, а бащата на Ники Пенчев е първият мъж на Нешка Робева, от когото треньорката има дъщеря. Майката на режисьора пък е небезизвестната от близкото минало Пепа Славчева, която водеше „Адрес 4000“ по времето на соца в БНТ и щеше да става свекърва на Боянова, но това явно няма да се случи… Лили и Николай се запознали в Би Ти Ви.

Именно в нюзрума на медията започва и техният любовен роман. Иначе пестеливата на подробности относно личния си живот новинарка бе на седмото небе от щастие с вече бившия си любим и си позволяваше редовно да му се обяснява в любов в социалните мрежи, твърдейки, че той е човекът, когото е чакала през целия си живот. Каква обаче е причината красивата им романтична история да се разпадне, не става ясно. Техни колеги шушукат, че може би се е създала интрига с бившата жена на Николай.

Всъщност преди фаталната красавица Лиляна да нахлуе в живота и сърцето на режисьора, той е бил женен и от бившата си съпруга има двама синове близнаци. Другата възможна причина е работохолизмът на Боянова, която поставяла кариерата си на първо място. Възможно е на режисьора да му е писнало да е втори в живота й. 40-годишната водеща имаше няколко авантюри, една от които със социолога и настоящ съветник на министъра на здравеопазването Аркади Шарков, а друга – с бившия съпруг на колежката си от новините Виктория Петрова. Обществена тайна е, че ябълката на раздора за двете новинарки се явяваше операторът Добромир, с когото Петрова имаше брак, за чието разтуряне спомогнала и интимната му афера с Боянова. В момента двете колежки са в отлични отношения и отдавна са заровили томахавките.

По ирония на съдбата и Виктория, и Лиляна преживяват тежки раздели по едно и също време. Съвсем наскоро стана ясно, че Петрова се е разделила с дългогодишния си спътник в живота – бившият спортен министър Красен Кралев. С него бяха почти семейство и живееха заедно в продължение на близо 10 години. Докато Виктория все още ближе рани след любовното фиаско, депутатът от ГЕРБ има нова жена до себе си – блондинката Петя Велкова, която стана известна като водеща на „Голите новини“ по несъществуващата вече варненска кабеларка „МСАТ” (настояща телевизия „България он еър”, финансирана от групировката ТИМ).

1 коментар

  1. Адам каза:

    Селяндурски страсти във “висшето” общество на плебса….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране