20.03.2024 | 14:05
Тошко Йорданов шамароса Цънцарова в ефир: Кое не разбрахте?
Агенцията ви не познава нито датата, нито часа, камо ли предизборните нагласи

Колко пъти трябва да ви кажа, че трябва да отидем на предсрочни избори. Не ме ли чухте. Според нас и днес, и утре, и вдругиден, трябва да се отиде на предсрочни избори, защото парламентът е изчерпан и неморален. Кое не съм ясен. Това попита няколко пъти депутатът от ИТН Тошко Йорданов, обръщайки се към водещата Мария Цънцарова в извънредно студио по бТВ.

Вашата агенция на бТВ не е познала нищо, дори часа ви не познава в момента. Ние ще прескочим и сега 4-те процента, а вие ни давахте 2,3 процента на миналите избори, нападна Йорданов по отношение на агенцията Маркет Линкс, които измерват нагласите на българите около изборите.

Днес вашата агенция не е познала коя дата е и колко е часът дори, отсече депутатът от ИТН.

Може да се окажем и 30 депутати, посочи още той.

Маркет линкс“ са нещо друго, обърнете се към друга агенция. Не забелязвам уважение в тях, когато те говорят за нас, а нас ни няма, репликира той водещата, която скочи да брани агенцията и призова за уважение, тъй като в момента ги нямало в студиото.

Тошко Йорданов захапа водещата и за гостите на бТВ, които са преобладаващо от ППДБ.  Депутатът на Слави демонстрира непукизъм и отиде на електронното табло, поставено в студиото, където размести на екран политическите сили, за да покаже какво се е получило от сглобката и какво са получили избирателите на практика.

„Не зная до какво дъно ще стигне самоунижението на ПП-ДБ и на ГЕРБ. И двете страни нямат срам да преглътнат всяка гнусотия, пратена от обратната страна. Т. нар. академик Денков (премиерът в оставка Николай Денков) си пожела „лицето на мафията“ (така Асен Василев нарече кандидат-премиера Мария Габриел) от снощи да се върне и да управляват заедно“, коментира случващото се между партньорите във властта – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

По думите му никой не си е представял, че двете формации ще паднат толкова ниско.

„Ние за ПП-ДБ нямахме съмнения, че те са такива, защото ние бяхме с тях известно време. Когато бяхме в подобна ситуация – стана ясно, че ще разваляме правителството, те започнаха по същия начин да се пързалят по корем пред нас. За разлика от г-н Борисов (Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ), Слави Трифонов има достойнство. Когато се държат грозно с него, с неговата партия, той не преглъща подобен тип обиди“, коментира Йорданов.

По думите му ИТН винаги е настоявала за експертно правителство с широка парламентарна подкрепа.

1 коментар

  1. Адам каза:

    Както винаги Тошко е прав…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране