23.12.2020 | 14:41
Това е планът на Борисов за рестарт за да запази властта през проксита и ГЕРБ като доминираща сила
С ново "лице" цялата корупционна машина ще остане непокътната
Мисля, че се вече се оформят контурите на плана за задържане на властта на задкулисието – Борисов се оттегля, на негово място идва “западен” човек, който е некомпрометиран от последните години на управление. Тези които наблюдават ситуацията ще се сетят за какво иде реч.
Това е планът на Борисов за рестарт за да запази властта през проксита и ГЕРБ като доминираща сила. Точно по начина по който Луканов се договори на времето и Западът призна неговия модел за достоверен опит за смяна на ориентацията, така и сега наследниците на Луканов се опитват да се уговорят – защото нито ЕК нито което и да е правителство на Запад ще има интереса, времето и ресурсите за да променя Система у нас. Борисов ще предприеме значителни промени като дръпне на по-заден план дразнещите обществото “лица” на ГЕРБ и пусне напред новите – “неопетнени”. Пак бивш кадър на СДС.
С ново “лице” цялата корупционна машина ще остане непокътната.
На този фон препирните между отделните представители на извънпарламентарната опозиция изглежда абсурдни и нелепи. Изложените от отделните играчи документи визии са добро начало но без конкретни договорености и план за взаимодействие при свалянето на Доган, Борисов, Гешев и Пеевски – ще са поредни декларации за самоизтъкване.
Илиян Василев, Фейсбук

1 коментар

  1. Кок каза:

    Ахаааа, много сте умни бе!Борисов ще запази властта, защото може да управлява!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране