11.09.2015 | 0:04
Трети замесен в убийството на малката Ани в Гърция
Открито е ДНК от друг човек на местопрестъплението

Трети човек е участвал в убийството на 4-годишната Ани в Гърция, съобщава Grreporter.info. От гръцката полиция вече са сигурни, че в жестокото престъпление има още един замесен, тъй като на местопрестъплението е открита ДНК от трета личност.

Четири месеца след като момиченцето беше убито, а трупът му унищожен от собствения му баща новите резултати от разследването разшириха кръга от заподозрени. Като основен виновник бе арестуван 27-годишният родител на Ани Станислав Бакърджиев, който призна при разпитите, че е унищожил трупа на детето, но отказа да признае, че сам го е убил. Мъжът бе настанен при изключителни мерки за сигурност в затвора на остров Корфу.

Майката на момиченцето, 25-годишната Димитрина Борисова, не е била в Гърция в деня на убийството през април т.г., но поради противоречията в показанията си и честата им смяна също предизвика подозренията на следователите и е в предварителния арест в женския затвор в град Тива. В случая е замесен и свидетелят Ники, или Назиф Ахмедов, който е в България и не се яви за разпит пред гръцките следователи. Според Ставрос Георгиу, адвокат на майката на детето, Ники може да бъде задължен да даде показания в Атина само ако срещу него бъде повдигнато обвинение за углавно престъпление.

И бащата, и майката на Ани са проституирали в Гърция, твърдят техни познати. Наркотици, сводничество и жестоки побои – така изглеждал животът в семейството. Станислав дори имал връзка с травестит, но не обичал нито него, нито Димитрина. А тя била лудо влюбена в него. Станислав я карал да проституира дори когато била в напреднала бременност. Станислав не вярвал, че детето е от него, и ритал в корема майката на Ани, когато се приберяла с малко или без пари. В някои моменти Ани проституирала и по 48 часа. Взимането на наркотици за родителите на Ани било ежедневие, дори по няколко пъти на ден. Въпреки всичко Димитрина обичала малката, дори споделяла, че е умна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране