21.07.2015 | 0:06
Труп в басейна на Деми Мур
Жертвата е 21-годишен мъж

В басейна на дома на актрисата Деми Мур в Бевърли хилс беше открито тялото на 21-годишен удавен мъж. По данни на телевизионния канал Ей Би Си загиналият е Еделнисън Стивън Вале, съобщи АП.

От полицията информират, че става дума за нещастен случай, а не за умишлено извършено престъпление. Не установихме подозрителни признаци около смъртта на Вале, изглежда като  битов инцидент е казал сержантът от полицията Бари Монтгомъри. Все пак разследването на случая продължава.

Полицията трябва да установи дали преди смъртта си мъжът не е злоупотребил с алкохол и дали не е приемал наркотици. Според предварителната информация младият човек не е познавал лично актрисата Деми Мур. Вале е бил поканен на парти, организирано от един от асистентите на звездата, докато тя е била извън Лос Анджелис, за да празнува рождения ден на дъщеря си. Общо на купона са присъствали около десетина души.

Вале е намерен в дълбокия край на басейна 10-15 минути след като е изчезнал. Негови близки са казали, че не е можел да плува информира в. “Ню Йорк дейли нюз”, като се позова на началника на полицията в Лос Анджелис Майк Лопес. Калифорнийски медии съобщават, че асистентът на Деми Мур е извикал полиция и Бърза помощ. Въпреки усилията на лекарите младият човек е починал.

Деми Мур вече разпространи специално изявление, в което подчертава, че е шокирана и  натъжена от случилото се. “Аз съм в абсолютен шок”, заявила 52-годишната звезда. Тя се е намирала извън САЩ, когато е станал инцидентът.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране