13.09.2023 | 17:00
Цирковата трупа “Обединени за София” са безсрамни лъжци
Шарлатанството е в кръвта на ППДБ-Спаси София, пише Карлос Контрера

От Фейсбук профила на Карлос Контрера – кандидат за кмет на София от ВМРО

Днес цирковата трупа, представяща се като “Обединени за София” с участието на господин кандидат кмета от Държавна сигурност Терзиев, с участието на общински съветници от Демократична България и спасителя Бонев нещо пак са се упражнявали по ВМРО.
Тези безсрамници, които иначе се гушкат с ГЕРБ на национално ниво, които не спряха да разпродават общински имоти (например кметовете на Лозенец и Овча Купел), които гласуваха с ГЕРБ 120 милиона за тротоари, които забраняват на софиянци от декември 2023г. да си карат колите в центъра, пак вряснали срещу ВМРО.
Темата е бюджетът. Късат ризи и се кълнат, че нямало да го подкрепят. Интересно как техни представители по комисии гласуваха тогава “за”. Например в комисията по образование.
Тези типове ще държат сметка на ВМРО дали ще подкрепим бюджета, те ще ни казват какво да правим? Ама много бързо прихванаха от съвместното управление с ГЕРБ арогантното поведение. Всъщност, не е чудно, че те една част от лидерите им са бивши кадри на ГЕРБ, включително и тия от ПП.
Отново заявявам нашата позиция (на ВМРО) – имаме направени предложения по бюджета, имаме внесени доклади, касаещи бюджета, вратата за разговори е отворена, не бягаме от дискусия. В момента напредък няма.
Припомням на умно-красивите от ДБ, и на софийският спасител, че юли месец се гушкаха с ГЕРБ, внасяха си доклади, гласуваха си ги, а сега кършат пръсти.  Очевидна е прехвърлянето на сглобката и на софийско ниво – не случайно доклад на кмета на Лозенец от ДБ мина с гласовете на ГЕРБ и София ще олекне с поредните два имота за поредната лозенска далавера.
И понеже шарлатанството е в кръвта на ППДБ-Спаси София утре няма да се учудя при всичките им клетви от днес все пак да се намерят няколко от техните съветници да гласуват с ГЕРБ бюджета. Предстои да видим.
И ако това стане очаквам днешните циркови артисти от пресконференцията да не се кандидатират, защото ще са доказани лъжци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране