04.06.2016 | 22:01
Турски тир помете автобус с футболисти от Пловдив
Инцидентът е станал при изпреварване, като рейсът не е успял да се прибере обратно в платното си

Тежък инцидент е станал в Ришкия проход между автобус с пловдивска регистрация и турски тир. В бургаската болница са пристигнали две линейки с хора. Първо са приети двама пациенти – мъж и момче с контузии на главите, а после 6 момчета и един възрастен мъж – най-вероятно шофьорът.

Всички момчета влязоха сами в приемното отделение, не се наложи използването на носилки. Някои от тях имаха синини и разкъсно-контузни рани по лицата. “Автобусът поднесе и катастрофирахме”, беше лаконичен възрастният мъж. Той обясни накратко, че инцидентът е станал при изпреварване, като рейсът не е успял да се прибере обратно в платното си, пише 24 часа.

Автобусът е на футболен отбор от Пловдив, като състезателите са пътували за мач във Варна. Причината за катастрофата е проливен дъжд. Автобусът е навлязъл в насрещното и се е ударил челно в тира, който е с турска регистрация.

Ранените футболисти са от пловдивския отбор “Сокол” Марково, които утре трябваше да играят в осмина финал с варненския “Черно море” на стадиона до Аспаруховия мост. Младежите са от юношеските отбори до 15-годишна възраст на двата тима.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране