15.05.2015 | 22:03
Убийцата на Бекир остава в ареста
Гюкчан обясни пред съдията, че не е искала да убива приятеля си

19-годишната Гюкчан Фахри, която уби с нож бившият си любовник Бекир Рамадан остава за постоянно в ареста. Това реши окръжният съдия от Кърджали Пламен Александров, който гледа мярката за неотклонение на обвинената в убийство. Тя беше задържана на 13 май, часове след като в гората край кърджалийското сeло Широко поле беше открит трупа на 20-годишният мъж, прободен с нож в областта на сърцето.

“Искам да си отида в къщи. Моето място не е тук”, заяви в залата Гюкчан Фахри. Адвокатът й Станимир Сталев обясни пред съда, че клиентката му е била полово насилвана всяка седмица в продължение на 2 години. Според защитникът 19-годишното момиче е било унижавано и заплашвано, че ще бъде изложено пред обществото.

“Не съм искала да го убивам. Исках само да го сплаша заради това, което ми причиняваше. Тормозеше ме повече от 2 години”, каза обвинената в убийство. Тя обясни пред съдията, че е отишла с нож на срещата си с Бекир, защото той не разбирал от дума. Според Гюкчан тя е искала да го нарани в ръката. Обвинената в убийство каза още, че след като наръгала Бекир, не му е оказала помощ, защото се е страхувала да не я убие.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране