04.03.2024 | 12:53
Участниците в „Един за друг“ се оказаха много прости, втрещиха зрителите с незнание
Според участниците, първият човек, стъпил на Луната, е руският космонавт Юрий Гагарин

На участниците в шоуто „Един за друг“ категорично се налага да се върнат в училище или поне да повишат общата си култура. Влюбените двойки трябваше да отговарят на елементарни въпроси от обща култура по различни теми, проваляйки се с гръм и трясък.

Според участниците, първият човек, стъпил на Луната, е руският космонавт Юрий Гагарин, а не американецът Нийл Армстронг, дъбът ражда кестени, а Пампорово се намира не в Родопите, а в Пирин.

Гениалните художници също не са пощадени. Според един от кандидатите за телевизионна слава, Леонардо да Винчи си е отрязал ухото, факт, който е част от злощастната биография на друг велик майстор на четката – Ван Гог. И ако някой от изтормозените зрители си е помислил, че това е най-голямата възможна тъпотия в този панаир на глупостта, то много бързо беше опроверган. Въпросът през кой век България влиза в НАТО (влизаме в Алианса на 29 март 2004 г. б.р), получи следния забележителен отговор: XIX век!

Лъчезарните и вечно сияещи Кики и Емо се превърнаха в първата напуснала двойка в „Един за друг“ за този сезон. Те признават, че участието им за тях е сбъдната мечта, но най-голямата им мечта си остава тази да станат родители.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране