23.06.2016 | 0:01
Унгария и Исландия съсипаха Португалия
Дъжд от голове, общо 9, в F група - даже Роналдо вкара два

Дъжд от голове се изсипаха в група F тази вечер – общо 9, 6 от които обаче си разделиха Унгария и Португалия в единия мач, а в другия Исландия вкара 2 срещу 1 от Австрия. Въпреки това обаче португалците останаха трети в групата.

Всъщност португалците не загубиха от прекия си съперник – отбора на маджарите. При равенството 3:3 тимът на Кристиано Роналдо се класираше на 2-ро място в групата. Това обаче беше докато в другия мач Исландия – Австрия също имаше равенство и то по-бледо – 1:1.

Но в последната минута тимът от вулканичния остров наниза още един гол на австрийците и така Исландия си върна 2-то място в групата, а Португалия пропадна на 3-то. Все пак тази вечер на „Стад де Люмиер“ в Лион в последните мачове от група F най-после и звездата Роналдо се разигра. Даже успя да вкара и то два пъти. През цялото време обаче унгарците повеждаха, а португалците ги догонваха до 3:3.

А накрая шамарът дойде от „Стад дьо Франс“ в Париж с втория гол на Исландия срещу Австрия. Така унгарците си останаха първи, втори са исландците, португалците – трети, а австрийците на последното място.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране