07.05.2024 | 10:00
Унизената Мария Габриел избяга в Страсбург
Бившата еврокомисарка е изпаднала в тежка депресия след жестокото унижение, на което я подложи Бойко Борисов

Депресия след жестокото унижение, на което я подложи Бойко Борисов, е покосила Мария Габриел. Неосъщественият премиер на България била така покрусена, че стегнала набързо куфарите си след злощастния провал на ротацията и избягала в Страсбург при съпруга си Франсоа, разкриха активисти на ГЕРБ.

Готвена за първа дама на евролистата партията, Габриел била на ръба да откаже дори това на лидера Борисов, тъй като му била бясна от предателството, че я направи за смях на цялата политическа клика, хвърляйки я на вълците и проваляйки шанса й да е първата жена редовен министър-председател на България.

Според запознати Габриел мечтаела да е новата Ренета Инджова но с пълен, редовен мандат, а упорството на Борисов да отиде на избори провалило лелеяната кауза. Малко след като Димитър Главчев поел властта, според членове на ГЕРБ Мария Габриел осъзнала, че шансовете й потъват, и стегнала куфарите си почти през сълзи.

Активисти на партията издадоха, че в момента тя е при съпруга си Франсоа и сина си Жан-Едуард, кръстен на покойния й баща Иван Неделчев.

Франсоа Габриел, който обичал безумно съпругата си, пък се стараел да я утеши и да лекува емоционалната травма, признаха още депутати на ГЕРБ пред репортер на „Уикенд“. По думите им самата Габриел признавала още като била на власт, че половинката й щял да е доволен политическата й кариера у нас да се порвали, за да може Габриел да се върне в европейската власт и двойката да е заедно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране