30.08.2017 | 12:16
Валери Симеонов: Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика
Той отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова.

Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика, заяви вицепремиерът Валери Симеонов. Той отчете пред бТВ и много други успехи за 100-те дни управление на кабинета ”Борисов” 3 – увеличение на пенсиите, административни облекчения, механизъм за задържане на децата в училище, чисто море и др.

”Законът важи за всички, няма ”наши и ваши. Това, което БСП в своето управление никога не направи. Не е ли похвално това, че в края на краищата едно ново управление не прикрива своите партизани или партийни членове, а ги вади и ги дава на прокуратурата и на съда. Това е един нов открит модел на управление спрямо народа“, посочи Валери Симеонов.

По думите му стратегията на БСП е да се вдига шум, за да не се видят добрите неща, които са направени. За проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5.6 % от хората, които посещават курорта „Слънчев бряг” отиват там, за да се забавляват. Останалите 94 % били семейства с деца.

По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в ”Слънчев бряг”. Получил е и много благодарствени писма. По повод освиркванията и карикатурите заради проверките, които лично направи по дискотеките в курорта, той каза: ”Значи съм си свършил работата”.

Симеонов отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова.

6 коментара

  1. БЕЛИ ГУШКИ- ОСРАНИ ГИНЕРАЛЕ каза:

    СИМИОНОВ – вмирисан бургаски пълъмудд – стига върти лайняния гъз, защо не изригнеш срещу съпруга на ИРИНКА БОКОВАТА ,Калин МИТРЕВ- БАРА ТЯЯ ЕВРО-ПОТОЦИ ТЪНКО И ХИТРО !

  2. ИЗТЪНЯЛ АНГЛИЦКИ ЗАДНИК каза:

    другаря агент БУДА- БОЙКО БУХАЛКОВ Поцелуев , тия неговите пишман политици-вагабонти ,и неграмотните кметове шашмаджии и факири по селата да ги назначава след изпит по български ез. – „Епопея на забравените“ от дядо Вазов , и история – „Септемврийският преврат-1923г уж „въстание“ в България, и опита за Ционско-Коминтерновски преврат на световното жидо-банкерско котило през погледа на Гео милев и Антон Страшимиров – в поемата “Септември“ и романа „Хоро“ !
    Тогава да видим кой ще им фалшифицира протоколите на тия безродници- Израелско-Турски минетчии !

  3. АКО ПАРТИЯТА-ИСРАЕЛСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ НАРЕДИ- - АГЕНТ БУДА ЩЕ ЦЕЛУВА И ДЯВОЛА каза:

    АГЕНТ БУДА- БОЙКО БУХАЛКОВ ЦЕЛУФКОВ разсипа МИКРОНА ОТ ЦАЛУФКИ- – – ЗАРАДИ НЯЯ ПАРИ , , ,евро-фондовете , , , В ОНАЯ БАНКА , , ,НА ЗАПЪД – ДЕТО СА ГУСПУДАРИТЕ, ДА ГО ЕБЪ В ГЛАДНИЯ ШОПСКИ ГЪС , И ИЗВИНЕНИЕ , , ЦИГАНСКО БАРОН – МУТРАГЕНЬО БУХАЛКОВ , А БЕ СМОТАНЯК– – КАКВО СТАНА СЪС ОНИЯ 300 000 ФАЛШИВО-ПОПЪЛНЕНИ БЮЛЕТИНИ ОТ КОСТЕНЕЦ , В КАШОНИТЕ ,ГОТОВИ И НАДПИСАНИ- ЗА БУРГАС , , ЗА БЛАГОЕВГРАД – -СЕГА ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ- -НЯКАКВИ ШАШМИ НА ГЕРБ – ЗА ЗАБАВА НА иКЛИТУРАта ?

  4. 777 каза:

    Смешник!

  5. Монев каза:

    Начинът по който поднасяш на публиката отношението си към твоя началник,ти гарантира сериозен спад откъм и без това малко останали подръжници. Валери,работи за НФСБ,не се главозамайвай от временното си положение на “Дондуков”-1.При едни следващи предсрочни избори,които са сигурни,ти и твоята партия ще останете на сухо на някой бургаски плаж.Думата триумф,ще ти излезе скъпа,защото употребявайки я,ти шаштисваш по възрастните твои избиратели, които са ти вярвали до преди 3-4 месеца.300 лева минимална пенсия,във всяко село полицай за да се пречупи гръбнака на битова престъпност,построяване на пътища и магистрали в Северна България,все тлъста стръв за ходещи шарани.

  6. Краси Каракачанов каза:

    Фалете ги уста, и Винкелот, и Тиквунека, оти ке ви пОсерат!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране