23.12.2017 | 11:03
Валери Симеонов откри: Доган е подменен!
ДПС е изпаднала в едно особено състояние на шизофрения, Карадайъ имал нужда от преводач

“Опозиционните партии не са готови да поемат властта. Това е изключително очевидно, така че не мисля, че е голямо прозрение словото на Ахмед Доган. Все пак думите му донякъде са едно бледо доказателство, че човекът е същият, че не е подменен. Защото, когато аз чух какво друго е казал, помислих, че това е друг човек, който не е от ДПС, който не е Ахмед Доган. Така вицепремиерът Валери Симеонов коментира вчера, малко преди да излети с Цветан Цветанов за Одеса, речта на почетния председател на ДПС пред елита на движението.

“Странни изводи може да си направи човек от неговата реч. Освен това Ахмед Доган е склонен към логорея, към многословие, а в случая въпросното изказване е много кратко. Това също подкрепя тезата, че това не е същият човек”, заяви още Валери Симеонов.

“ДПС е изпаднала в едно особено състояние на шизофрения. Партията прави това, което лидерът каза, че не трябва да се прави. Изводът е ясен – ДПС е в упадък, в някаква фаза на полусвободно падане, от която скоро няма да излезе. Вече седем месеца партията неистово иска вот на недоверие, претендира за сваляне на властта, излиза т.нар Ахмед Доган, който аз не съм сигурен, че е същият и че не е подменен, и казва, че не трябва да има вот на недоверие и не трябва да се бута правителството”, коментира вицепремиерът.

“Това, че Ахмед Доган иска Обединени патриоти да не са във властта е единственото, което ме кара да не се съмнява толкова, че човекът е подменен”, продължи вицепремиерът. Валери Симеонов бе попитан също дали не трябва да проведе разговор с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, за да  уточни каква е тяхната позиция. “Аз да говоря с Карадайъ. Сериозно ли ме питате това?! Аз въобще не го уважавам този човек, освен това ще ми трябва и преводач, за да разговарям с него”, обясни Валери Симеонов.

1 коментар

  1. Podmenenia каза:

    Stand da Sedan.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране