15.11.2015 | 0:09
Везенков изритан във втория отбор на „Барселона“
20-годишният български национал е изпратен във втория тим и ще се подвизава там поне временно

Треньорът на „Барселона“ Шави Паскуал заяви, че Александър Везенков ще играе още в неделя, след като не получи игрови минути в мача на каталунците при победата им над „Локомотив Кубан“ (Краснодар) в Евролигата. Паскуал наистина ще пусне Везенков на терена, но българското баскетболист ще играе за дублиращия тим на испанските вицешампиони, който се подвизава във втора дивизия на местния баскетбол – ЛЕБ Оро.

20-годишният български национал е изпратен във втория тим и ще се подвизава там поне временно, докато Маркус Ериксон ще заеме мястото му в първия тим. Новината бе оповестена на официалната страница на Лига АСВ. Това показва, че шведското крило попада в групата на „Барса“ в неделя на мястото на Везенков.

Филиалът на „Барселона“ се намира на шеста позиция във втора дивизия, като има 5 победи и 2 загуби. Там българинът ще се обиграва заедно с опитни играчи като Любош Бартон и Яка Лакович, както и някои от най-големите таланти на „Барса“ – Стефан Пено, Недим Джедович, Емир Сюлейманович и Родионс Куручс. В неделя „Барселона II“ ще се изправи срещу „Оуренсе“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране