24.04.2020 | 21:41
Вежди и катарзиса „Делян Пеевски“
Мнението на председателя на парламентарната комисия по култура спрямо депутата от ДПС и олигарх се мени често през годините...

Вежди Рашидов, 1 август 2013 г.:

„Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е.. пу..майчина… Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост… Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват… Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари“.

Вежди Рашидов, 18 февруари 2018 г.:

„Делян Пеевски никой не го е осъдил за нищо и е грозно да се ползва като боздуган трето лице и като плашило. Образът на Пеевски е демонизиран в обществото и това не е честно. И той има семейство, близки. Ако има нещо, има си органи за тази работа, но публично да се размахва, е нечистоплътно”.

Вежди Рашидов, 24 април 2020 г.:

„Аз помагам, колкото мога. Нямам пари колкото г-н Пеевски, чест му прави. Най-големият дарител. И на това ли да го оплюем. Най-големият дарител. Трябва да му благодарим. Няма да се женя за Пеевски, я… Човекът помага. Как пък сме такива хора, дето на жеста не казваме едно „благодаря“. Ще минем всички граници от омраза…“.

1 коментар

  1. Иван каза:

    Няма нищо неестествено в мненията на Рашидов.
    Първото е плод на на злоба и завист относно доста съмнителното забогатяване на Пеевски.
    Второто, в лицето на Прокуратурата Пеевски е един гражданин спазвал законите на страната при просперитета си. Ако някой има някакви възражения, то те трябва да се адресират единствено към Прокуратурата.
    Третото, нелепо е едно дарителство да е повод за обсъждане на личността на дарителя, трябва да се благодари и се поощрява.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране