09.10.2017 | 8:41
Виктор Николаев с първи коментар след скандалите с Антон Тодоров и Валери Симеонов
Вие показахте и дадохте знак на журналистите, на собствениците на медии, че искате в България да се задават въпроси, без претенции, без страх и без да сме кандидати за "Пулицър"

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев направи първи коментар след петъчните скандали в студиото, където гостуваха депутатът Антон Тодоров и вицепремиерът Валери Симеонов.

„Избягам коментарите, но днес искам да благодаря на всеки един от вас за подкрепата. Това беше лавина от ваша страна. Това, което видяхме, не беше подкрепа, а лавина. Изпод руините на българската журналистика – срутвана и блъскана от доста време, тръгна лавина“, заяви той.

Вие показахте и дадохте знак на журналистите, на собствениците на медии, че искате в България да се задават въпроси, без претенции, без страх и без да сме кандидати за „Пулицър“. Не очаквайте да удряме шамари или да гоним от студиото някой, който ви е възмутил или разочаровал. Ние задаваме въпроси, а всеки сам преценява как да отговори, как да реагира и какво да каже. Що се отнася до това кой говори от студиата – управляващи, опозиция. Всички ние носим отговорност кого избираме, кой е в политиката и когато е там, ние сме длъжни да питаме. Ще се опитаме да продължим да го правим“, коментира журналистът.

„Колкото до столчетата – виждали сме много политици, паднали от столчето на властта. Не забравяйте, че тези столчета ги давате вие и може да ги премествате – зависи от вас“, заяви Виктор Николаев относно коментара на Антон Тодоров, че доскорошната му екранна половинка Ани Цолова е паднала от ефир.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране