25.01.2024 | 20:12
Зловещо ВИДЕО разкрива: Над 4 минути душили Пейо
На кадрите се вижда, че в колата има борба, а автомобилът поне на два пъти потегля и спира, очевидно жертвата докосва педала на газта и не е успяла да дръпне ръчната спирачка

Видео, публикувано от сайта “Бивол”, показва, че убийството на Пейо Пеев е продължило над 4 минути. Кадрите потвърждават и точния час на убийството – около 21:21 ч. на 18 януари 2024 г.

На видеото се вижда, че в колата има борба, а автомобилът поне на два пъти потегля и спира, очевидно жертвата докосва педала на газта и не успява да дръпне ръчната спирачка.

Също така, вижда се, че поне два пъти мъжът се е опитал да си отвори вратата на колата, от която изпада и шише от вода.

Очевидно седящата на предната пасажерска седалка бившата му съпруга затваря вратата, за да не може Пеев да се измъкне, докато майка й го души с кабел или въже с всичка сила от задната седалка.

На кадрите се вижда и преминаващ мъж, който по стечение на обстоятелствата е свидетел на убийството. 

Междувременно една от обвинените за убийството – съпругата Габриела, отказа да говори с екип на Нова тв, но все пак отрони няколко думи.

„Скръбта и тъгата са безкрайни за много хора, оставете ме на мира. От вербални игрички няма нужда. Няма да коментирам”, заяви тя.

Днес стана ясно, че има още заподозрени за смъртта на 44-годишния мъж. Пеев беше удушен, а по-късно автомобилът с тялото му – опожарен. Подозренията са, че има още замесени лица, помогнали за укриването на тялото и за прикриването на следите от убийството.

По думите на главния секретар, който лично гледал видеозаписите от фаталната вечер, от тях ставало ясно, че убийството е извършено от съпругата на Пеев и нейната майка. Двете вече са обвинени за смъртта на мъжа. До момента е ясно, че те са влезли в колата му, където са го удушили. След това автомобилът с тялото му е опожарен, за да бъдат прикрити следите. Подозира се обаче, че има и други замесени хора, които са им съдействали да се укрият след извършеното престъпление.

Днес стана ясно, че прокуратурата вече оспорва домашния арест на Габриела. Тази мярка ѝ беше определена, за да се грижи за двете си деца. Социалното министерство обаче взе решение да ги настани при близки с цел закрила. Според Софийската градска прокуратура също те не трябва да бъдат поверявани на жена с толкова тежко обвинение.

Адвокатът на Пеева заяви, че ще настоява мярката на обвиняемата да остане „домашен арест”, както и да ѝ върнат децата.

Видеото е достъпно само за пълнолетни лица:

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране