29.05.2015 | 21:23
Вижте семейството, което обра столичен магазин (снимки)
Рангел и Боряна Рангелови са заможни евангелисти, приятелите им са в шок от необяснимата им постъпка

Близките и приятелите на Рангел и Боряна Рангелови, които извършиха въоръжен грабеж на столичен магазин, не може да повярват, че са способни на подобна постъпка. Всички до един ги описват като много добро семейство.

Двамата сключват брак още през 2012 г., година по-късно им се ражда момченце – Виктор.

Рангел и Боряна Рангелови1

Рангел и Боряна били от Монтанско, но дошли да живеят в София преди няколко години. Тя започнала да следва рентгенология, а той работел във голяма верига магазини за техника.

Друга интересна подробност за крадците е, че и двамата са евангелисти. Докато живеели в Медковец, ходели редовно на събиранията в църквата.

От профилите на двамата във Фейсбук става ясно, че те не са изпитвали финансови затруднения. Често са излизали по заведения, лятото са можели да си позволят и почивки.

Рангел и Боряна Рангелови2

Фамилиите и на двамата били заможни и не би представлявало проблем нито за едните, нито за другите да ги подпомогнат финансово.

Рангел и Боряна се прочуха като родните Бони и Клайд, след като нападнаха продавачка в магазин на 26 май. Собственикът на магазина разпространи видео от обира и призова всеки, който може, да споделя кадрите в социалната мрежа, за да бъдат разпознати крадците. Полицаите обаче спипаха двамата заради нелепа грешка – по време на огледа в магазина те откриха мобилен телефон, изпуснат от единия от крадците.

Рангел и Боряна Рангелови3

След като видеото придоби популярност, Рангел и Боряна са се предали сами в полицията.

7 коментара

  1. Пламена Иванова каза:

    Вие писалите преди мен ..- вие сте уникални злобни завистливи българичета . Ако с такава ЖАР реагирахте срещу всяка неправда и откраднат лев ..ехееее тогава щяхте да сте Българи . Една тука писала за затвора друга замаяна шматка предлага снимки за разпостранение. Не ви ли е срам бе ?? Има си закон и ред и порицание . Какви персони нон грата бе бай Оги . Що не пробваш в този дух към крадливите комунисти към истинските Persona Non Grata ?!!

  2. Пламена Иванова каза:

    Хайде стига с тези глупости .Кой знае какво станало за някакво кутии с цигари. Какво сте наскачали жалки мишки ..защо не наскачате така срещу милиардите които откраднаха от нас . Нещастници че и коментари писали …. Я се огледай Бе бай българино и ми кажи кой не краде в тази жалка пасмина от 5-6 милиона тъпани..

  3. Митовски-Борован каза:

    Гледам и виждам, две охранени малоумни говеда от мъжки и женски род.

  4. Благовеста каза:

    Защо пък евангелисти Geoge Georgiv-какво са ви сторили вярващите хора…

  5. Geoge Georgiv каза:

    НИТО СА ЦИГАНИ , НИТО СА ЕВАНГЕЛИСТИ , ИЗМИЗЛИЦИ НА „ПИК“ ИЛИ ПО-ПРАВИЛНО „PIG“

  6. Клементина Чавгънова каза:

    Ще обявят че това , което са ограбили е на ниска стойност и не подлежи на санкция според НК и ще ги пуснат. АЗ предлагам следното – да се разпространи тяхна снимка и да се лепне на всеки магазин ,заклеймяващ кражбите .

  7. мн каза:

    мизерници. нищо не оправдава това, което аправихте

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране