18.04.2024 | 22:02
Внукът на Георги Димитров остана без работа
Телевизията на БСП дължи над 300 бона на НАП

Телевизията на Корнелия Нинова и БСП, където работеше и внукът на Георги Димитров, е попаднала в черния списък на НАП. В него намират място онези фирми и дружества, които не са погасявали своите задължения към държавата – данъци, осигуровки, ДДС.

Партийната фирма, наречена „Българска свободна медия“, която стои зад телевизията, дължи над 344 хиляди лева на НАП. Сумата ежедневно се променя с лихвите, които се трупат. Дружеството не е обявило официално фалит според данните в Търговския регистър, но е факт, че от януари месец насам БСТВ не излъчва. Преди това тя работеше на пресекулки. Бе спряна уж за кратко през април миналата година. Тогава от екипа обясняваха, че положението е временно, само докато уж се пренесе техниката в нов офис, но не беше съвсем така. Проблеми медията на партията имаше със сметките за ток, наеми и други консумативи.

Според последния си финансов отчет „червената“ телевизия ,има и хиляди левове неплатени битови сметки. Краят на медията е бил предизвестен, смятат социалисти, тъй като нямала нито рейтинг, нито реклами, от които да постъпват приходи в хазната.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране