24.02.2023 | 10:47
Война между две бивш водещи на БТВ
Биляна Гавазова и Ани Цолова са в конфликт

Тиха война е започнала между двете журналистки Биляна Гавазова и Ани Цолова. Бившите тв водещи влезли в пряка схватка за пари, след като Гавазова преди дни обяви, че е стартирала нов свой бизнес, твърди вестник Ретро.

На практика тя „откраднала“ идеята на колежката си Цолова и основала рекламна агенция. Със същото Ани се захвана веднага след уволнението ѝ от сутрешния блок на Нова телевизия преди повече от 4 години. Сега двете с Гавазова ще си бъдат пряка конкуренция и ще трябва да се борят за едни и същи клиенти. Новото начинание на Биляна не се понравило никак на Цолова, която и бездруго трудно успява да привлича достатъчно големи компании, с които да работи, за да изкарва стабилни доходи. Тя се притеснявала, че харизматичната и силно амбициозна Гавазова можела да ѝ подлее вода и да ѝ отмъкне някои от най-платежоспособните клиенти.

Журналистката, която миналата година напусна екипа на Би Ти Ви, вече е успяла да реализира медийни кампании за няколко столични фирми. Тя обяви, че за момента няма да се връща в телевизията, и направи шумна реклама на новия си проект в социалните мрежи.

„Време е. За нови начала и за лъвско сърце. За светлина и нов хоризонт. Подготвях се, учих, откривах и срещах много симпатични, млади и вдъхновяващи хора. С част от тях станахме приятели. Голяма награда е това. Време е… да ви призная, че тази крачка няма да ме отведе до телевизионния екран. Не и сега. Но… НЕ затварям врата. Няма как да се разделиш с нещо, което владее цялото ти сърце. Още се будя в 5 сутринта понякога. Този път остава. И той пак ще бъде вървян, сигурна съм… Между другото още не мога да плувам, но продължавам да скачам… Има хора, които ме държат здраво. За тях и за новия смисъл ще ви разкажа съвсем скоро“, написа Биляна във фейсбук профила си.

Проверка на „Ретро“ установи, че в последните дни на декември миналата година тя е регистрирала фирма на свое име в София заедно със съдружничката ѝ Тереза. Бизнесът на бившата тв водеща всъщност представлява рекламна и продуцентска агенция, досущ като тази на Цолова. В последната половин година Биляна завърши второ висше образование именно в специалност „Маркетинг“, за да може да ръководи новото си начинание. Тя планирала и да провежда още обучителни семинари и лекции, в които да дава съвети за публично говорене и поведение пред камера. И в тази дейност обаче пионерка беше Анна Цолова, която не можела да си намери място, че колежката ѝ ѝ присвоила занаята.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране