30.03.2018 | 0:01
Войводите дариха лидера си за ЧРД с пушки
БСП скриха мечовете

Цял оръжеен арсенал и ценни реликви получи военният министър Красимир Каракачанов за ЧРД. Пушки и колаж с ключови моменти от министерската му кариера подариха войводите на лидера на ВМРО по време на почерпката в МО, пише Канал 3. Едната от пушките е с щик – капсула пушка, образец от 1870-1880 г., а втората е шишане. Надписът на картината – мозайка от негови фотоси, пък гласи: “Силата да бъдеш лидер”.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов по-рано отиде на заседанието на военната комисия. И призна, че се е зарадвал, че депутатите го извикали на блицконтрол точно на рождения му ден, за да може да ги почерпи.

“Понеже комисията е открита за медиите, има само бонбони. Ако минете след 17 часа през министерството, бонбоните ще са свършили, но ще има други възможности”, смигна министърът към членовете на комисията в намек за питиета.

И получи благопожелания от председателя й Константин Попов, както и от представителите на различните парламентарни групи. “Решихме днес да не вадим мечовете от ножниците, може да му е напрегната вечерта”, поздрави го Славчо Велков. Соцдепутатът заяви, че по тази причина от лявата група се отказват да му задават въпроси.

“Благодаря за отношението, но все пак има заседание, дружбата си е дружба, службата си е служба”, засмя се рожденикът. “Аз очаквах, че французите са му подарили за рождения ден една ескадрила Рафал”, включи се в закачките и депутатът от ДПС ген. Симеон Симеонов, предвид факта, че до снощи Каракачанов беше във Франция. И Симеонов, и останалите, му пожелаха здраве и успех, а всички тегоби, които армията изпитва, да бъдат решени по най-бързия начин.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране