23.10.2015 | 23:23
Волен Сидеров нахлу в НАТФИЗ!
Студентите: Ако след този случай няма последствия, напускаме България!

Лидерът на Атака Волен Сидеров, придружен от десетина последователи, нахлу в сградата на НАТФИЗ в столицата. Инцидентът стана около 20 часа.

Сидеров заедно със скандалния депутат Десислав Чуколов и група приближени сред които няколко много високи и яки момчета нападнаха зданието и изблъскаха портиера. Групата се качи на втория етаж където заплашиха студентите. Някои от тях са били обиждани грубо, наричани са с какви ли не имена. „Едно момиче е в стрес и се нуждае от лекарска помощ“, разказа професор Халачев.

На място е пристигнала полиция. В момента студентите пишат показания. „Надявам се, че полицията ще предприеме всички мерки. Един от нашите студенти ми сподели, че ако след този случай, при който има толкова много свидетели, нищо не стане, ще напусне тази държава“, каза още професор Халачев.

Това е пореднахта хулиганска проява на Сидеров. В последните дни той води лична война срещу павилион за продажба на безалкохолни на булевард „Раковски“. Преди една седмица Сидеров предизвика бурен скандал в малките часове на нощта пред магазина. На мястото на инцидента бяха извика служители на реда, които бяха обиждани и блъскани от Сидеров и Чуколов. Вчера лидерът на Атака отново нападна „клек шопа“.

1 коментар

  1. Наблюдател. каза:

    Пропускате да споменете, че скоро след „скандала“ павильонът затвори. Защо ли? Изглежда не му е толкова чиста работата и Сидеров се е оказал прав за пореден път.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране