17.09.2015 | 10:46
Волен Сидеров стана баща на Волен-младши
Бебето е първото дете на 59-годишния политик

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров стана баща. Синът му Волен-младши се роди тази сутрин в 7.52 ч. в болница “Шейново”, съобщиха от пресцентъра на партията.Бебето е с перфектни мерки – тежи 3415 грама и е с ръст от 51 см.

Радостната новина идва на хубав празник – Деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София. Майката Деница Гаджева и новороденият й син се чувстват отлично. Родителите на малкия Волен благодарят сърдечно на екипа в “Шейново” – д-р Велев, д-р Узунова и д-р Мандаджиева.

Бебето е първото дете на 59-годишния политик. Сидеров и Гаджева, която бе депутат от “Атака”, имат връзка от 2011 г., когато стана ясно, че той се е разделил със съпругата си Капка Георгиева. От брака си с нея лидерът на националистите няма деца, въпреки че връзката им продължи над 15 години.

“Появата на детето със сигурност ще промени в много голяма степен живота ми. Вече се шегувах с колегите си, че безгрижната ми младост приключва, влизам в по-отговорната ѝ част. Това е божи знак! И преди съм искал деца, но не се получаваше. Явно сега е трябвало да стане”, каза преди няколко месеца Сидеров.

Той е роден през 1956 г. в Ямбол. Завършва теология в Шуменския университет, а през 2005 г. регистрира партия “Атака” и до днес е неин несменяем лидер. Народен представител е в последните четири Народни събрания.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    честито

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране