24.12.2015 | 0:01
Вучков с унищожителен коментар за Лютви Местан: Какъв мозък, той е един селски дърдорко!
Професорът сравни лидера на ДПС с оперетна балерина от миманса

Проф. Юлиан Вучков направи унищожителен коментар срещу лидера на ДПС Лютви Местан. Вучков от години критикува остро Местан и смята, че изкованият му имидж на разумен и мъдър управник е меко казано преувеличен.

„Лютви Местан отдавна трябваше да бъде отстранен от българската политика! Вече 15 години се опитват да ни го представят като някакъв невероятен корифей и необятен мозък, а той е един празноглав дърдорко! Селски даскал, който жонглира с десетина купешки нищо незначещи думи. Бутафорен човек, измислен. Политик от голям ранг е Ахмед Доган с всичките му кусури, а не Местан! Добре, че Доган най-сетне го постави на място. Местан трябва незабавно да напусне политическия живот на България”, изригна като ураган професорът пред „Всеки ден”.

И добави: „Да не кажете сега, че проф. Вучков не е писал нищо по въпроса! Тези неща съм ги казвал поне 10 пъти. Даже преди няколко седмици излезе една от моите статии срещу Местан”. Според Юлиан Вучков в новогодишната си реч Ахмед Доган е казал нещо изключително важно – за потенциалната опасност Европейският съюз да рухне. „Това трябва да анализираме, това е важното, а не да си губим времето с една оперетна балерина от миманса, каквато е лицето Лютви Местан”, отсече Вучков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране