16.04.2016 | 0:01
Жена плати с живота си спор за парче земя
Непълнолетен и брат му блъскали с тъп предмет по главата жертвата си

Жестока трагедия потресе жителите на дупнишкото село Крайници. За парче земя двама братя пребиха съседката си и сина й, а по-късно жената издъхна, съобщава struma.bg.Скандалът станал в неделя, когато 62-годишната Снежанка Зарева и синът й – 22-годишният Тодор, са бити от съседите си – Кристиан Дорянов на 23 години, и брат му, който е 16-годишен и е ученик. На третия ден след побоя Зарева починала. Двамата братя са задържани. Криминалистите от РУП – Дупница разследват инцидента.

По време на мелето Снежанка е ударена по главата с твърд предмет, който полицаите все още издирват. Вчера е правен повторен оглед на мястото на инцидента.

Между двете семейства тлеела вражда от години за границата на дворните места, където са къщите им. Често между тях пламвали скандали. Поредният се заформил в неделя, а в сряда 62-годишната Снежанка Зарева издъхнала. Тя е безработна. Преди време работела в шивашки цех. Тялото й все още е в моргата в Кюстендил, тъй като се извършват следствени действия от криминалистите от РУП.

Вчера двамата братя все още бяха в ареста. Кристиан Дорянов работи като строител, брат му е ученик.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране