11.06.2015 | 21:24
Жена преби ексгадже на улицата, крещейки: Ще умреш, за теб живот няма!
Съдът постанови 150 лева глоба на побойничката, тя обеща да не бие бившия си повече

Районният съд в Горна Оряховица постанови глоба от 150 лв. на разлютена дама, която набила мъж насред площада на железничарския град. 31-годишната А. А. е осъдена за хулиганска проява.Екшънът се разиграл малко преди полунощ в понеделник. Тогава в местното полицейско управление бил подаден сигнал, че на ул. „Елин Пелин” в Горна Оряховица мъж и жена се бият, съобщава “Борба”.

Изпратеният на мястото екип установил, че между А. А. и 37-годишния й бивш приятел М. Б., с когото живели заедно 8 години, е възникнал скандал, който прераснал в меле.

В злополучната вечер двамата били с новите си гаджета и се срещнали на улицата. А. А. като видяла М. Б. се нахвърлила върху него с обиди и ругатни. Дръзката жена дори му отправила закана: „Ще умреш, за теб живот няма”. После налетяла с юмруци и ритници на М. Б. и захванала да го дере с нокти по лицето. Приятелят на агресивната горнооряховка се опитал да ги разтърве и забил няколко крошета в лицето и стомаха на съперника си.

Пристигналите на мястото на саморазправата полицаи отвели А. А. в ареста за 24 часа заради нарушаване на обществения ред. Пред съда горнооряховката се признала за виновна и се разкаяла за злодеянието.

Това е втори случай на жена, която бие приятеля си в рамките на няколко дни. В Благоевград агресивна македонка прати гаджето си – грък в болница, след като го удари в главата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране