27.04.2019 | 0:17
Жена записа горещо ВИДЕО за съпруга си гурбетчия, но го прати на над 2000 човека
В самотните дни и нощи, докато семейството ѝ е на гурбет в Англия, зрялата шивачка на бельо Зейнепа решила сама да заснеме нецензурирано видео, на които върши, меко казано, перверзни неща

Съпруга от Югозападна България, чийто мъж е на гурбет, бързо стана интернет сензация. Родената във сатовчанското село Вълкосел, но живееща в село Туховища същата община, Зейнепа Галибова от лятото насам е звезда в социалните мрежи заради горещи кадри с нейно участие, пише британският в. “Сън”.

В самотните дни и нощи, докато семейството ѝ е на гурбет в Англия, зрялата шивачка на бельо Зейнепа решила сама да заснеме нецензурирано видео, на които върши, меко казано, перверзни неща. За да държи „огъня на страстта“, запален у съпруга ѝ, тя му говори и мръснишки думи, които могат да разбият въображението и на най-добрия сценарист на порнографски филми.

Но вместо да прати интимното видео само на партньора си, Зейнепа изпраща кадрите на над 2000 свои приятели в обща група и дори по погрешка го качва във стори на профила си. Тогава се започва и всичко. Видеото се превръща в истинска сензация и десетки хора започват да го споделят помежду си.

Горещата страст, лееща се от видеото, не може да стихне и до днес, вече доста месеци от заветния ден, в който Зейнепа решила да заснеме голото видео. Семейството на жената е в шок. Тя има син, който е над двадесет години, който се зарекъл близките пет години да не се прибере заради срама. В шок е и нейният мъж, който с месеци не ѝ говорил. Самата Зейнепа трудно преживяла ужаса от явния резил, но според нейни близки вече не си го слагала много на сърце.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране