10.08.2015 | 0:02
Жозе Моуриньо скочи на секси докторка
На практика останахме с двама души по-малко, ядосва се треньорът на "Челси"

Мениджърът на “Челси” Жозе Моуриньо бе бесен на медицинския щаб на “сините” от Лондон, които според него сгафили в последните секунди на мача със “Суонзи” от първия кръг на английската Висша лига.

“Лебедите” изненадващо измъкнаха точка от шампионите (2:2) на “Стамфорд Бридж”, като ключовият момент в двубоя бе изгонването на белгийския страж на “Челси” Тибо Куртоа в началото на второто полувреме. Куртоа получи червен картон в 52-ата минута за нарушение срещу откъсващия се напред Бафетимби Гомис, който не сгреши от бялата точка, оформяйки крайния резултат 2:2. В добавеното време на срещата сексапилната докторка Ева Карнейро и неин колега от медицинския щаб се втурнаха на терена, за да окажат помощ на Еден Азар, но Моуриньо е категоричен, че белгиецът не е имал сериозен проблем.

“Бях много недоволен от моя медицински екип, защото трябва да разбираш играта. Дори да си човек, отговарящ за екипите, доктор или секретарка на пейката, трябва да разбираш играта. Трябва да знаеш, че отборът ти е с човек по-малко и когато влезеш на терена, за да помогнеш на даден футболист, трябва да си сигурен, че той има сериозен проблем. А аз бях сигурен, че Еден нямаше сериозен проблем. Той бе ударен и беше много, много уморен и моят медицински екип постъпи импулсивно и наивно, оставяйки ни с 8 полеви играчи. На практика останахме с двама души по-малко”, коментира Моуриньо пред Sky Sports след края на мача.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране