13.06.2015 | 14:01
50 нюанса протестърско
Или защо се оказа, че Близнашки е "гадна комунистическа твар"
Александър Симов

Сега се оказа, че и Близнашки е гадна комунистическа твар, подъл червен боклук и мръсна социалистическа гнида, въпреки, че една година търка подметки по жълтите павета.

Нещо повече – половината от тези, които пръскат отровни слюнки и си правиха селфита с него, и ходиха на купоните на служебния премиер с драматичното усещане на комисари на победилата протестърска революция.

Но, че всичкото това е било просто един театър вече стана твърде очевидно. Когато един от коза-нострата се обяви срещу основния център на мафията – мистичната съдебна реформа, която щяла да разреши всичко – от появята на ново поколение плейметки до решаването на проблема с детското затлъстяване, тогава всички обърнаха оръжията срещу него.

И в случая не са виновни протестърчетата, които градят параклиси на неуспял адвокат като Христо Иванов, виновен е самият Близнашки, който трябваше да знае и да види, че тези, които му викат “Осанна” ще го ритат до кръв по топките, когато се опита да им оспори общата халюцинация.

Всички видяхме как гражданският протест деградира до фб-полюциите на “Протестна мрежа”, скоро ще разберем, че и това, което ни пробутват за съдебна реформа ще се окаже просто розов сън на група луди.

Бъдете убедени. И, бедни, бедни Близнашки, не беше ли добре да останеш там в края на лудото лято на 2013 година където ти и ония се обичахте и се целувахте пред камерите. Сега, когато на любовта й дойде края сигурно е много тъжно, трагично и протестномрежово. 50 нюанса протестърско :))

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране