15.06.2015 | 15:49
Актриса ще командва в Министерство на отбраната
Николай Ненчев отново шокира с назначение, Валерия Кардашевска е новият шеф на политическия кабинет

Актриса става началник на политическия кабинет на министъра на отбраната Николай Ненчев. По-рано днес стана ясно, че със своя заповед от 12 юни 2015 г. той освободил от длъжността Илия Налбантов.

Мотивите за промяната са, че има нужда от  по-добра комуникация в Политическия кабинет и координация на ежедневните дейности, свързани с работата на министерството, обясняват от Министерството на отбраната.

Новоназначената Валерия Кардашевска е актриса и преподавател по актьорско майсторство в Театрален колеж “Любен Гройс”, както и по сценична реч в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”. Завършила е Актьорско майсторство в НАТФИЗ, в класа на проф. Надежда Сейкова. Защитава докторска степен.

Работила е като актриса в Театър “Възраждане” и Драматичен театър “Иван Радоев”. Преподава. Автор е на книги и публикации. Участва в научни и международни проекти. Тя влезе в Министерството на отбраната заедно с Николай Ненчев, с когото са близки от “земеделския му период”.

2 коментара

  1. DRON каза:

    Каква комедия е това че некадьрниците от Герб превьрнаха назначенията по министерства в пьлен абсурд .очаквам в скоро време някоя масажистка да поеме рьководството на жандармерията за да ни масажират по нежно онези еничари с каските и щитовете

  2. Митаков каза:

    Живеем в държавата на абсурдите.Социоложка-деловодител,стана министър на едно от силовите ни министерства.Някаква на повечето българи непозната артистка,заедно със земеделеца ще управляват БА.Можем ли да сме сигурни за вътрешната и външната ни сигурност!? В една песен се пееше,че няма такава държава.Има такава държава и тя се казва РБ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране