20.12.2016 | 0:01
Андрей Ковачев е поредният мерзавец на яслата на Сорос
Същият този гестаповец преди години искаше държавата да преследва до дупка всички деца и внуци на бивши членове на БКП
Боян Чуков
Боян Чуков

Мнение на Боян Чуков по повод идиотското предложение на евродепутата Андрей Ковачев от ГЕРБ Димитровград да се прекръсти на Св. Димитър.

Поредният мерзавец от яслата на Джордж Сорос! Още президентът Румен Радев не е седнал в своя кабинет…и соросоидите го нападат, опитват се за пореден път да заработят своя пост и лични блага.

В момента България мизерства, демографски българският народ се топи, икономиката ни е в трагично състояние, няма никакви чужди инвестиции…а този мерзавец започва да се гаври. Гаври се с всички българи, които мизерстват, боледуват и гладуват. Иска да се смени името на български град.

Като сменят името, кой от по-горните проблеми ще бъде решен? Имената на градовете зависят от тяхните жители, а не от наглеци и натрапници, които интригантстват. Какво е направил този мерзавец за решаването на проблемите на българите? Нищо! Работи за себе си.

Нали го видяхме по руската телевизия НТВ каква дебилна и изплашена физиономия имаше като го попитаха дали е от хранениците на Джордж Сорос.

Същият този мерзавец преди години искаше държавата да преследва до дупка всички деца и внуци на бивши членове на БКП, деца и внуци на бивши служители на ДС. Като гестаповец.

Класически пример на либерал-фашист.

Същият този мерзавец от години наред насъсква българите едни срещу други. Само така той може да бъде преизбиран в Европарламента и да служи на чужди интереси както и на интересите на своя попечител – Джордж Сорос. Ако България е единна, то подобни мерзавци ще бъдет изметени от парламенти и всякакви администрации. От българския народ.

1 коментар

  1. ОСТЕН каза:

    Крайно време е това българофобско либерастко котило да яде дървото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране