20.07.2015 | 15:06
Арестуваха измамника Джимито в Гърция
Строителният бос Димитър Атанасов беше издирван с европейска заповед за арест
Джимито измами дори чалгаджийката Ивана

Гръцките власти са арестували Димитър Атанасов-Джимито, съобщиха  от Окръжна прокуратура Пловдив. Те са получили уведомление от комшиите, че скандалният строителен предприемач е закопчан. Той има влязла в сила присъда от 3 години ефективен затвор заради невнесен данък в размер на половин милион лева.

44-годишният бизнесмен в качеството си на управител на „Айлин строй” ЕООД беше признат за виновен за това, че в периода от 29 юни до 14 август 2009 г. не е платил ДДС в големи размери. Освен това Джимито е разследван заради жалби на измамени купувачи на жилища, които строил, но хората платили, а не получили. Наскоро и фолк дивата Ивана изрева, че Атанасов, с когото са приятели, я завлякъл със 100 бона заем, които взел, но години наред не връща.

Димитър Атанасов се издирва от миналата година с европейска заповед за арест. Той се изпари от България, когато стана напечено и стана ясно, че трябва да влезе в затвора. Обяснението му бе, че не се крие, а е в Гърция в клиника, за да се лекува. Предстои съдът в Гърция да реши дали да екстрадира у нас Атанасов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране